Feliratkozás hírlevélre

Bejelentkezés ügyfeleinknekRólunk
Arrabona-Med Kft 1999-ben alakult öt magánszemély kezdeményezése révén. A társaság létrejöttét, a Rába Rt-ben 3.500 főt érintő egészségügyi ellátás megszűntetése generálta.

Az alapítók közül - üzletrész kivásárlást követően - jelenleg hárman tulajdonosai a cégnek. Közülük kettő aktívan, míg a harmadik személy csendestársként vesz részt a társaság működtetésében.

Foglalkozás-egészségügy magas színvonalon

Kezdetekkor a Rába Rt-től átvett szakemberekre - orvosok, asszisztencia - alapozva láttuk el a foglalkozás-egészségügyi teendőket. Majd az ellátott terület/létszám növekedése, a szolgáltatás fejlesztése, illetve megrendelőink kiszolgálása érdekében több szakorvost szerződtettünk. A foglalkozás-egészségügyi orvosainknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy akár háziorvosi tevékenységüket is a társaság rendelőjében végezzék. A kiszolgáló tevékenységeket - adminisztráció, szak-asszisztencia, stb - saját alkalmazottaink végzik.

Komplex szolgáltatások győri vállalkozásoknak

Győr és vonzáskörzetében, számos, nagy ipari ágazatba tartozó cég, és jelentős értéket képviselő kisebb vállalkozás foglalkozás-egészségügyi ellátását biztosítjuk. Közreműködünk a munkahelyi veszélyforrások feltárásában, az egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadásban. Szerződött partnereink részére térítésmentesen végezzük - igény szerint - a védőoltások beadását. Preventív feladatként - megrendelő igénye szerint - menedzser-szűréseket, és allergia vizsgálatot végzünk. Fizikoterápiás részlegünk kedvező árakkal segíti a gerinc, izom, ízületi bántalmakban szenvedők gyors rehabilitációját.

Szerződött partnereink számára, az előzetes időpont egyeztetés biztosítja a vizsgálatok gyors, gördülékeny lebonyolítását.

Rendelő intézetünk a győri Ipari-park szomszédságában, az Audi gyár mellett található Győrben, a Martin út 1. szám alatt.

Ismerje meg részletesen foglalkozás-egészségügyi és kiegészítő szolgáltatásainkat.

 

ARRABONA-MED KFT. FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓFOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓ (Győr)